Gastenboek       

cursusaanbod
uurrooster
programmatie
tarieven
lesgevers
contact
inschrijvingen
fotos
routebeschrijving

        

         

     
     
 

Feest- & Trouwdansen en dansetiquette  
Is het stijldansen voor u te klassiek, maar wilt u toch aan de slag op party's en bruiloften? Dan is de cursus feestdansen beslist iets voor u. Na deze cursus mag u zich gerust een vlotte danser noemen. U zult menige danspartner op de vloer weten te charmeren!

Speciaal voor mensen die gaan trouwen leren we op verschillende ritmes omgaan met de juiste pasjes. Wat moet ik doen, wie moet ik eerst ten dans vragen en hoe... Deze cursus is ook de moeite voor mensen die van stijl en klasse houden, zoals hoe moet ik me gedragen op een feest???


 

Stijldansen
Het stijldansen vormt nog steeds de basis in elke dansschool. In Dance of C is dat niet anders. U krijgt een pakket van alle stijlen die er zijn van trage wals tot de snelle jive.

Deze lessen starten na "feest- en trouwdansen"

Cursus : Engelse wals, weense wals, tango, slowfox, quickstep, chachacha, rumba, samba, jive...

Boogie
Bent u in de wieg gelegd voor rock 'n roll? De boogie-cursus maakt van u een échte John Travolta! U leert op korte tijd een heleboel leuke figuren op deze verschillende ritmes.

 


Argentijnse Tango 
Passionele dans. Ontstond in de bordelen van Argentinie. Passie, vuur, stijl, ritme, meeslepende muziek. De heer domineert de dans en laat de dame op een sensuele manier bewegen.

 

 

Maatwerk
U kunt bij Dance of C ook terecht voor privé-cursussen of voor specifieke groepscursussen met collega's, vriendenclubs, verenigingen,… Neem gerust contact met ons op en wij bekijken samen de mogelijkheden.